SeRseRy_CaDy*mM
Mesaj Sayısı : 463 Yaş : 32 Nerden : NapjanN GeLjenmyy xD Kayıt tarihi : 07/10/08
| Konu: BiTTi sen istediqin için. . Çarş. 15 Tem. 2009 - 20:20 | |
| İstediğin oluyor en sonunda gönlümden,hatıralarımdan,tüm benliğimden siliyorum seni bundan böyle yok olacaksın hayatımdan 3'e kadar sayacağım ve sen yok olacaksın nasıl bir anda girdiysen hayatıma aynı o hızla çıkıp gideceksin hayatımdan çıkıp gideceksin değil mi?
bana verdiğin acıları, döktüğüm onca gözyaşlarımı, uykusuz gecelerin hesabını tutmadan toplayıp attım denizin en derin yerine senden kurtulabilmek için
şuan; sanki seninle hiç tanışmamışım gibi, ve hiç tutkunu olmamışım gibi gözlerinin, hiçbirşey yaşanmamış gibi, anılar biriktirmemiş gibi davranmaya çalışıyorum
seni unutabilmek için, resimlerimizi yakmakla başladım gözümden süzülen yaşlar ne kadar söndürse de inatla yakıyorum kül olmasını izliyorum her ne kadar acı verse de dayanmaya çalışıyorum bana seni hatırlatacak ne varsa evde toplayıp dağıtıyorum tanımadığım kişilere evet silmek seni zor hafızalarımdan ama ben zoru başaracağım ve seni unutacağım
senin ismin geçtiğinde bile üzülmemem için, kendimi toparlaya bilmem için, yaralarımı sarabilmem, yeni bir hayata başlayabilmem için, en önemlisi bunu sen istediğin için, bitiriyorum seni bende ne kadar yer kapladıysan boşaltıyorum hepsini . . .
| |
|
seRy-qaTiL.!
Mesaj Sayısı : 477 Yaş : 32 Nerden : ceHenNEmİN EN sıCaq kÖ$eSnDn x) Lakap : uqaLa x) x) Kayıt tarihi : 15/10/08
| Konu: Geri: BiTTi sen istediqin için. . Ptsi 3 Ağus. 2009 - 21:05 | |
| | |
|