$hMaRiq-qizH
Mesaj Sayısı : 652 Nerden : ÖLüYüм мezaRĐa ĐegıLiм , ĐίRίЧίм HaץaTTa ĐegıLίм Lakap : ShMaRıq Kayıt tarihi : 06/10/08
| Konu: heSaBı dünLé oLanLaR yaRınLarınI kaYbeDéRLEr. Perş. 25 Haz. 2009 - 10:14 | |
| HaHaHa ..<< İ$Dé HayaDım böLe b0$ biR KahKaha Artık yanSın bu dunYa umrumDa dııL kadere kar$ı koYmak eLımde Bu YuREk ilK deFa BuGun kıRıLmıYor.. ßen unuTTum de$eMde yeRin HaLa doLmuyoRR..! Güzel Derlerdi Önceden Aşk İçin... Anlatılanlar Başka, Yaşananlar Başka!.. ||| ßiR kéLéßéqin ömrü kadar mutLuLuk yeter bana Sarmı0 arTıq yaSamaq !! azraiiLLé 0turup zÂr mI saLLasaq .. ßi r S e v d i g i m V a r k i S o r m a y i n B e n o N a D e L i o B E N D E N D E D e L i . . qerÇek deqiL ßiLdiqim Hiçßir Şey Dünyada Tanıdıqım HerKeS Çok Tatsız ßir Rüyada Yapabilseydim. AqLayabilseyDim yanında, sokulsaydım sıcacık rüyalarına. OlmuyoR..! Göz yaşının deymediqi bahçede aşk, yetişmiyoR...! Kanın siyah akacak..Öyle inanmak isteyeceksin ve öyle göreceksin...Gözyaşın siyah olacak...Gülüşün siyah..Düşündükleri kadar kirliysen öyle olmalı.. BenDe MéLéqim.. Siyah KanaTLaRımDa KıRmıZı GözyaŞlaRıM vaR..
^^ÖLümm..^^Ayıkken qELme Kapıma..Dönerim ßeLqi qirdiqim yoLdan yine Cıqar ßiriLeri,.Kafam qüSeLqen qEL aL qötür ‘ßeni’… | |
|