Kıyafete aldırmam nezakete karnım tok. ukalaya dalarım çok parada gözüm yok birayla kafa yapar çereze tuz atarım Yağ çekmekte işim yok gösterişe karnım tok
Aç şu camı mamı bu ne koku ya aviş arası kokuyo resmen ya
Konuşma layn Konuşma layn..
Kelamdanda lisandanda spordanda çakarım Servisten sayı yapar, güreşten kok kaparım. Öyle herkeze bakmam birada duygusalım Sevdiğim biri için dünyayı yakarım
Salih abi bana bi yolluk yap pis sapık.. kapı benim kapı olduğundan bi problem yok. Agresifiyim Kompleksliyim.
Sakın halime bakıpta aşağılamaya kalkma Yumuşak kalpliyim bak kafama takarım ha.
Salih Abi sen facebook a üyemisin? Değilim ama iyi bişeyse olabilirim Boşver hiç bulaşma artık çok amele kaynıyo bende çıkmayı düşünüyorum.
Aç şu camı mamı bu ne kokuyo apış arası kokuyo resmen ya
- Gonuşma Lann
- Kapı benim kapım oLduğundan bir probLem yok
- Bu ne saçma hayat bu ne dingiL hayat ya bu ne kopuk hayat bu ne manyak yaşam tarzı ya bu ne bok emmi ya
- Merhaba ben murat => Recep İvedik => Tur at
- Rock'n Coke gibisin çadır kurmak istiyorum
- Çünkü ben birazcık agresifim komplexliyim amma perdeLerimi kaLdırdığımdada kedi gibi bir insanım
- SaLih abi sen facebook'a üye misin ? saLih abi => değiLim ama iyi birşeyse oLabiLirim / Şahan => Boşver hiç buLaşma zaten çok ameLe kaynıyo bende çıkmayı düşünüyorum