$hMaRiq-qizH
Mesaj Sayısı : 652 Nerden : ÖLüYüм мezaRĐa ĐegıLiм , ĐίRίЧίм HaץaTTa ĐegıLίм Lakap : ShMaRıq Kayıt tarihi : 06/10/08
| Konu: herqesss burayaa TIq yapp neLer warr Perş. 15 Ocak 2009 - 17:30 | |
| Her ne kaDr swmedm deseLrde ßn onLarn '' eski aşqLarıym ( : '' unuttm deseLrde ßn yne qn qLir aqLında saßhLarm..
>вiiяii ѕαnα „giiт“ dediiğiinde „кαLмαк iiѕтiiуσяυм“ diiyeвiiLмeкмiiş ѕeνмeк>Dışını süsLr içini taqmaZ oLmuşSun.>Hiçbir Sévap mutLu étmédi ki Béni, SéninLé işLédiğimiz GünahLar kadar>ßekLerken kayßoLmu$um..haLa ßuLamadıLar>s0nsuzLuq ÖnümdeyDi hep aMa..>> qiDémedim sénD"n uzaqa ..<<>seviLdiqini qöRemedinn şimdi teRqq ediLisini izLe>HayaLLerimi Yaqın,Resmime ßakıpta aqLamaın saqN.ßu ßi hatıradr,dikkatLi ßaqın.Kıymetim Yoqsa, ''YIRTIP ATIN''..>Toz Pémßé hayaLLérin karanLık qöLqésiyim...ßoşLuqun kuLesinDe asıLı kaLdım .SaLLandı hayaTım ve ayakLarım..hoşçakaL hayaT.!'qidişaTı qözüm pek tutmaDı.[>aqLama..! Hém ßaq aqLiiOrmuyum ßén hiiC..? aqLarsaN qıızarıır qösLériiN.. ßosuLur qüséLiiqiN..!! : ))[/size]>Yüz Werip Adam Ettiysem Sıfırla Carpar Yok Ederim.>SeninLe doĞdu seninLe öLdü hüCreLerim..Gittiğin günden beRi dön die heCeLerim..!>isTédiqin kadaR zırLa !! çoLuk ÇocukLa i$im oLmass.>zOrdur 18 ya$inda öLmek, Dahada zOru SevgiLini arKada$inin KoLunda görmek !!!>sen qeÇtin yine ben sınıfta kaldım;ßir tüRLü yanına uLa$amadım.Sevda sınavınDa teşeqqüR aLdım;İhanet dersine çaLışamadım.>Zaman Değilmiş Gideni Geri Getiren.Aslında Zamanmış Var Olanı Götüren..>Aramıyorum kimseyi oLması gerekenLer zaten yanımda, s.ktir oLup gidenLer kimin umrunda..>Laf sOkma gißi şuurSuzca çaßaLara gimeyiniz..!!kApak üstüNe kapAk veRir tefaLe nuMune die yoLLArmMmm!!!>O ßenim Günde Kaç Defa Nefes aLip Verdiqimi HesapLardı.ßenSe Simdi O' nun Kaç KisiLe Nefes NefeSe KaLdıqını ßile HesapLayamıOrum.>Kü¢ük ßi ı$ıq ßi µmµt Sadé¢é...ßøquLmâq iStémiyrøum sénSizh ßi Kö$é|)é.>Beni Tanımıyorsunuz Ahkam Kesmeyin Arkanıza Gölge,İçinize Korku,Mezarınıza Konu Olurum..>ŞerefsizLik Son moda bakıorumda herkez ayak uyduruyo, Bu modaya (!)>ßânâ y0L véRéné ßén 0toßan KuraRımMm.>Sen giderken ben dönüyordun diyenler. Birgün beraber gideLimde kim önce dönüyor göreLim>aH Mari0 CocuqLuum senn maniTanı kurtarmaqLa qçTi..>isTer mavi qözLüsünü isTer yeşiL qözLüsüNü seç eRkek miLLeti değiL mi vuR tekmeNi qeç xD>RüyamDa Mevlana'yı Gördum Bana ''seN qelmesenDe oLur'' dedi.xD>aLayına qiDermi$ sn önCe korKmadn ßaqqaLa qiD=)>Seni tanıdıqımda SüsLü Bir Sokak köpeğiydin..SEwimLiliğine aldanıp,,gnLmde kulübe yabMama ramen evCilleşTiremedim Seni...haLa her Aldıqın Kokunun Peşine gidiyorsun !!>ProfiLin qseL oLsa né yzar nasıLsa içindqi ßi Ka$*R xDYatakta ve Batakta Eşi iyi Olmayan Eline Mahkumdur. [ßenim HiJ ßi Zaman kayßm oLmaz isTeyen yanımDa isTeyen yoLundadıR [Ey salak qençLik. ßu kutsaL vatan msn'den-eMaiL'den atıLan mesajLarLa kurtuLmaz. ÖküzLüqün Lüzumu yok ... | |
|