$hMaRiq-qizH
Mesaj Sayısı : 652 Nerden : ÖLüYüм мezaRĐa ĐegıLiм , ĐίRίЧίм HaץaTTa ĐegıLίм Lakap : ShMaRıq Kayıt tarihi : 06/10/08
| Konu: senİ bıraqamı0rum[!] Ptsi 8 Ara. 2008 - 19:36 | |
| bu şehir içine çekiyor beni kurtulmam lazım gitmem lazım senin yüzünden değil şehir beni içine çekiyor hergün acılarımla karşılaştırıyor hergün seni benden almaya çalışıyor seni kaybetmektense bu şehirden gitmeliyim düşüncelirim önemli değil şehrin seni benden alması önemli kaçıp gitmeliyim işte seni kaymetmek korkusu hergün sarıyor beni itiraf ediyorum korkuyorum korkaklık bana yakışmıyor biliyorum ama seni kaybetmek korkusu varya işte herşeyde sen olduktan sonra o zaman senin için herşeyden vaz geçerim sen varya insanı herşeyden vaz geçtirirsin şans işte bende seni seviyorum biliyorum sende beni seviyorsun yoksa bu şehirden gitmeme izin verirmiydin bırakda beni gidiyim beni seviyorsan bırak ben seni bırakmıyorum sadece şehir seni benden alıyor buna izin vermiyorum anladın mı seni bıraktığım ne zaman biliyormusun benim bu dünyada olmadğım zaman işte o zaman beni bırakmak zorundasın beni bırak ama sadece ellerimi bırakma çünkü ellerim seni bırakmayacak yani ellerimle sana tutuncam ben bu şehirden giderken peşimden gelceğini biliyorum ama seni bıraktığım zaman işte o zaman peşimden gelme lütfen beni seviyorsan beni seviyorsan seni bıraktığım zaman işte o zaman ellerimi sıkıca tutt.. ne olur sadece seninle dünyada kalcam ....... | |
|
seRy-qaTiL.!
Mesaj Sayısı : 477 Yaş : 32 Nerden : ceHenNEmİN EN sıCaq kÖ$eSnDn x) Lakap : uqaLa x) x) Kayıt tarihi : 15/10/08
| |
FaTaL!Ty
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 32 Nerden : MetaL olan heryerden..! Lakap : P!skpæt Kayıt tarihi : 08/01/09
| Konu: Geri: senİ bıraqamı0rum[!] Cuma 9 Ocak 2009 - 19:58 | |
| Bu bir şarkı sözümü çok süper | |
|
$hMaRiq-qizH
Mesaj Sayısı : 652 Nerden : ÖLüYüм мezaRĐa ĐegıLiм , ĐίRίЧίм HaץaTTa ĐegıLίм Lakap : ShMaRıq Kayıt tarihi : 06/10/08
| Konu: Geri: senİ bıraqamı0rum[!] Cuma 9 Ocak 2009 - 20:11 | |
| RiCa edeRimm beGenMeNise SeV!nD!mM | |
|