SeRseRy_CaDy*mM
Mesaj Sayısı : 463 Yaş : 32 Nerden : NapjanN GeLjenmyy xD Kayıt tarihi : 07/10/08
| Konu: hYaTTa hiç ßi $éim Snin kDar aZ oLmaDı.. Paz 23 Kas. 2008 - 13:49 | |
| Yağmurun bile tat vermediğini günler yaşıyorum… Penceremin kenarında istanbul a usul usul yağan yağmuru izliyorum.. Bir elimde sigaram bir elimde kalp kırıklıklarım… Beklide bu yüzden toprak kokusunu duyamıyorum Derin derin çeksem de içime O sevdiğim koku nerede…
Bu yüzden yağmuru anlayamıyorum bi çare köşemde Sert bir rüzgâr esiyor uzaklardan Pencerem açık rüzgâra inat, ama üşümüyorum… Çok kara ayazlarda kaldım çok fırtınalara yakalandım Beklide bundan tepkisizim olabildiğice sakin umursamaz… Üstelik sensizim ya alışkınım bu sert soğuğa… Sitem dolu bi yağmur yağıyor görüyor musun?
Caddeme sokağa kaldırımlara istanbul a Aklımda bin bir endişe bin bir soru var ölesiye cevaplamaktan korktuğum Kimseler bilemesin diye kıyıda köşede unuttuğum Kaçtığım saklandığım…
Bu yüzden kendimden uzaklaştım Yasaklara bu sitemim gamım Ağlamak mı çaresiz kaldım Susmak mı susuz yaşadım Nefretimi bile kenara attım yoruldum çok yorgunum…. Yağmur yağdı bi kenara bıraktığım çayım soğudu…
Ben ağladım… Ben anladım…
Seni bu gün hiç yaşamamış saydım bir kez daha yok saydım Ben bunca zaman hep kendimi kandırdım Varlığın mı bir göz aldatmacasıymış Bir var bir yoksan bu kadar olmamışsan Yüreğimi kimler kanattı söyle Beni senden beni benden kimler aldı öyleyse..
Olsun ama olsun Her şeye rağmen... Aç pencereni dışarıya bak... Gökyüzü bana ben sana ağlıyorum... Ama kimseye söyleme… Saklamaya çalıştığım yağmur değil sevdiğim... Buraya yağan benim gözyaşım…
Görmüyor musun?....!! | |
|