seRy-qaTiL.!
Mesaj Sayısı : 477 Yaş : 32 Nerden : ceHenNEmİN EN sıCaq kÖ$eSnDn x) Lakap : uqaLa x) x) Kayıt tarihi : 15/10/08
| Konu: eMo qothic msn nicqleri ! C.tesi 15 Kas. 2008 - 18:04 | |
| **Sen Bnm Farkımı Fark Edemedin!Ama Artık Farketsende Farketmez!Çünkü bnm farkımı farkedenler senden çok FarkLı
*Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak. Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak...
*Keşke Sen Ben Olsan; Seni Sevmenin Ne Kadar Zor Olduğunu Anlasan Keşke Ben Sen Olsam; Bu Kadar Sevilmenin Tadını Çıkarsam...
*..Adım SözLHer karesi siyaha boyanmış bulmacayım, çözmeye çalıştıkça içimde kaybolursun
*Kötüler sevilmezz .. Ve bende sevilmedim :::... ...::: Adamına göre olamadığım için midir ? :::... ...::: Yalakalığı benimseyenler sevilsin :::... ...::: Ben buyum kimseye ihtiyacım da Y-o-K ! :::...
*Hiçbir şey diyen bir cümlenin Ortasına terkedilmiş bir kelimeyim Öznesiz,zamansız,zarfsız... Mektupsuz,adressiz..
*Tutamadığım eller ellerin oldu, Anne küçükkken bir yerim acıyınca öpeyimde geçsin derdi yaa kalbim acıyor anne öp de geçsin érimé KéfiL..! | |
DuvaRda çérçévéydi yaşaNan anıLar, ...Bir téBésSüm éTsé göz doLar, ...TaşaR suLar ve ruHumu séL baSar.... Vé kaLbimdé biR küçük çoCuk yaşar...!! *-Karanlık, bir ışıkla dehşet verir aslında çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında *Etrafta Artist Cok, Ama Yonetmen Biziz HeberLeri Yok *Biri qider biri qeLir hayat hep böyLedir VedaLar koysada bazen qitmek qerekir.. MeseLe BekLemektir.. MeseLe ÖzLemektir.. BeLki ben yanıLdım Sonum Depresiftir .! | |
|
maNNaq-kisz!
| Konu: Geri: eMo qothic msn nicqleri ! Cuma 21 Kas. 2008 - 21:02 | |
| güzeller çaldım bazılarını saolllllll........ | |
|
seRy-qaTiL.!
Mesaj Sayısı : 477 Yaş : 32 Nerden : ceHenNEmİN EN sıCaq kÖ$eSnDn x) Lakap : uqaLa x) x) Kayıt tarihi : 15/10/08
| Konu: Geri: eMo qothic msn nicqleri ! Cuma 21 Kas. 2008 - 21:22 | |
| | |
|