SeRseRy_CaDy*mM
Mesaj Sayısı : 463 Yaş : 32 Nerden : NapjanN GeLjenmyy xD Kayıt tarihi : 07/10/08
| Konu: Bişi sorcam .. Salı 28 Ekim 2008 - 13:44 | |
| Bişi sorcam, geldiğiniz yerde herkesin gülüşü sizin gibimi Yoksa ben mi bu kadar tatlı olduğunu düşünüyorum? İçim öyle tuhaf oldu ki siz gülümserken Sanırım size has bir durum bu beyefendi Yoksa ben mi yanlış düşünüyorum? Daha önce görmedim ki bilmiyordum, Demek böyle gülüyormuş melekler…
Bişi daha sorcam özür diliyorum, Sizde farklı farklı mısınız biz insanlar gibi? Yani bence… yok yok Sizden bir tane daha yoktur eminim Bu kadar güzelliği taşıyamaz öyle herkes Yoksa…yoksa ben mi fazla abartıyorum? Olur mu gözlerime inanmasam, yüreğim yalanı bilmez ki Demek bu kadar güzel oluyormuş melekler…
Son bişi daha sorcam, sonra susuyorum Rabbim insanları yaratırken Derler ki herkesin meleğini verirmiş yanına Yoksa ben mi yanlış biliyorum? Ama ben buna hep inanıyordum Şimdi kesinlikle eminim biliyorum Demek böyle fark ediyormuş insan meleğini ALLAH’ım mutluluktan uçuyorum… Meleğim seni, seni çok seviyorum….
REFİK KESTEM | |
|
022_ÑéFRéT
| |
SeRseRy_CaDy*mM
Mesaj Sayısı : 463 Yaş : 32 Nerden : NapjanN GeLjenmyy xD Kayıt tarihi : 07/10/08
| Konu: Geri: Bişi sorcam .. Perş. 30 Ekim 2008 - 18:26 | |
| *2* şey soRcam oZamanN xD | |
|