seRy-qaTiL.!
Mesaj Sayısı : 477 Yaş : 32 Nerden : ceHenNEmİN EN sıCaq kÖ$eSnDn x) Lakap : uqaLa x) x) Kayıt tarihi : 15/10/08
| Konu: ,.-~*´¨¯¨`*'~-.¸ Güzel SMS Şiirler ,.-~*´¨¯¨`*'~-.¸ Cuma 24 Ekim 2008 - 17:18 | |
| Su gibi berrak, Bir çiçek gibi sevgi yüklü, Gökyüzü gibi yalın, Okyanus kadar derin, Kelimelere sığmayacak kadar büyük Bir sevgimiz oldugunu asla unutma...
************************************************** *********** Sevgi öyle tanrısal bir çiçektir ki, Yapraklarında günahlar, Dallarında pişmanlıklar, Tomurcuklarinda felaketler taht kursa bile, Onu bir bahar rüzgarıyla okşamak, Bir sabah ışığı ile nurlandırmak gerekir.......
************************************************** *********** Mutluluğunu çalanlar seni anlayabilselerdi, ne kendi mutluluklarına suikast yaparlardi, Nede baskalarının mutluluklarının katili olurlardi....
************************************************** *********** Yeni acmış bir gülün kızıl kıvrımlari arasında Rastlarsan tuzlu su pırıltılarına, Gözlerim gelsin aklına, Uzun kara kaşları altında, Delice sevdalı, Delice kavgalı bakan gözlerim.
************************************************** *********** özür dilerim elini tuttuğum için, özür dilerim gözlerine baktığım için, özür dilerim seni sevdiğim için, Ve çok çok özür dilerim, SENi iNSAN SANDIĞIM iCiN....
************************************************** *********** Sana hasretim, dağlar, yollar hic engel değil, Tek engelim, Sensin sevdiğim....
************************************************** *********** Seni düsündüğüm zamanlar, ömrün kısalığını düşünür, ölümden daha çok korkarım, ölümü düsündüğüm zamanlar, senin mezarını görür gibi olur, Bugün var olan seni düsünerek, yarin yok olacak senin için ağlarım....
************************************************** *********** Bir telefon bekliyorum "canım" diye baslayan Bir telefon bekliyorum "bende seni " diye biten. Bir telefon bekliyorum, çoktan gelmesi gereken, ama hala gelmeyen.....
************************************************** *********** Güneş doğmuşsa bu sabah erkenden, Yıldızar gülüyorsa gecenin karanlığında, Gözyaşım dinmişse gözlerimden, Hıçkırık kesilmişse dudaklarımdan, Seni sevdiğim içindir......
************************************************** *********** Kulağımı okşayan tatlı sözler, Aşkının kalbimde bıraktığı izler silinemez, Inan ki hiçkimse senin kadar sevilemez....
************************************************** *********** Sen seni öyle birine emanet et ki, Sen üzülüyorsan o ağlasin, Ve sen seni öyle birine teslim et ki, Sen öldükten sonra o yaşamasın.....
************************************************** *********** O güzel gözlerine yaş değmemesi için ne olayim? Kulun mu, kölen mi? Yoksa sevgilin olup kalbini aşkınla mı doldurayım?
************************************************** *********** Güldümse inanma, bilki bu gülüş acılı bir gecenin sabahına tebessümdür Güneş kırılmasın diye, kırılıp da sıcaklığını senden esirgemesin diye.....
************************************************** *********** | |
|