seRy-qaTiL.!
Mesaj Sayısı : 477 Yaş : 32 Nerden : ceHenNEmİN EN sıCaq kÖ$eSnDn x) Lakap : uqaLa x) x) Kayıt tarihi : 15/10/08
| Konu: pRomosYn bU nicqLer yORM YaSna bi nick bedawaa :D:D Çarş. 22 Ekim 2008 - 14:09 | |
| vєвαLı вir нücrє giвi vücuduмα giriyor ‘вuz’ soğuğu duyguLαr.
вüтüи αyиαLαя sєиi gösтєяiyoя…yα dα sєиsizLiк göяdüğüм…
αииє вєи мαиyαк oLduм
yαLиız; sєиiи єLiиdє soLαcαкsαм кopαr вєиi dαLıмdαи…
yαLиızLıк вüтüи dαмαrLαrıмı çαтLαтıyor…!!!
sєиsiz gєçєи нєr gєcє pαrLαyαи yıLdızLαrα uмuтLα вαктıм.YαLиız sєиi düşüиєrєк gözLєriмi кαpαттıм.RüyαLαrıмα girєrsiи diyє єrкєиdєи yαттıм…
Bu αℓємdє нєrкєsє isуαи sαиα αşк vαr!
yα вєи fαzLαyıм вu düиyαdα yαdα вu düиyα sєиsiz fαzLα вαиα
yürєğiмdє göмdüм sєиi söкüp αтмαк мüмкüи dєğiℓ yαиıмdα oℓαмαsαиdα rüyαℓαrıи yєтєr bαиαßiR ya$amaK dü$ünseMm 'SuS' diyiP adnLa ßa$LıoRm..!
мυтℓυℓυкℓαя ѕєηιηℓє σℓѕυη. уαηℓızℓıкℓαя вєηιмℓє... gιт...αмα вιяgüη αкℓıηα gєℓє¢єğιм...!
ßu bir masaLdı.. Hep sen anlattın ! Çocuktum, İnandım..
TipLer StandarT Hepsi Aynı SahTe TawırLar ßeni ßaydı..
qidisinin ardından suSan yüreqim qiBi, suSma sen simdi..
bensizlik öle koysun ki sol yanına..bana gelmek iste ama yüzün olmasın...
ÇığLık atmaK istiyor içimin DerinLikLeri // ßu korkunç sessizLik durduruyor ßeni
SeninLe yeniden doğdum kayßoLan ßi ßeni yeniden ßuLdum.. ♥Hadi topLa yüzünü prenses ÜzüLme katLa hüznünü KaLdır çekmecene bir yerLere sakLa Daha ömrünü tüketecek Nice yaraLarın oLacak KabukLarı düşecek Yeniden kanayacak♥♥ ♥♥
Kimseye kizmiyorum artik Suçlu aramaktan vazgeçtim Kimseye cevabi olmayan sorularsormuyorum Biraz kirginim ama olsun daha güçlüyüm artik Galiba büyüyorum! Sabahlari gülerek uyanmiyorum ama Hiç olmazsa aglamiyorumda İstemiyorum artik çok fazla sey bilmek Yasamak dedigin böyle bisey demek...! öyLesine yaşıyorumm... ne haddimiZé déLi qißi sévméK éN iyiSi öLüpté topraqa qirméK..!!
héR sabah ßir sayfa daha éksiLip qidiYoR ömrümDéN..!!
Korku ve dehşete kapıLanın kaLbi yavaş atmaz!
Sana dostum diyénLér varya aLayı hava, én sért tékérLékér biLé bir gün mutLak kaçırır hava!
ÖLümün séssizLiğiné éssiz bir sédayLa girdim, boğuLmaktan korktuğum denizim tahminindén dérinim!
Sana derdimi anLatmak istedim, sen kendini dinLedin.. HakLıydın, çok anLamLıydın..
Arkana biLé bakma, yüréğim sana, gözLérin düşLérimé emanét.
Gérçék bana bir adım daha yakLaş! GafLét bana bir adım daha géri at!
Büyük âdim ât korkmâ . .Uçurum küçük âdimLârLâ géçiLméz!
Dün üstündé yürüdüğüm çiménLér, bigün üzerimde ye$erecek_!
Gércék Dost'µ árámá O Hér zámán ÿánindadir Zátén ..
Dostum oLmâz, hâsmım yâşâmâz.
ÖLénin ârkâsındân âğLâmâki, sén öLdüktén sonrâ dâ ârkândân âğLıyân bırâkmâ... !!
__________________ qÖsLéRdE yAs YoqSa RuH qÖqqUsAıNa sAHißß OlAmAzZz !!!qüLüSlErİm VaRDI PhEnÜmM ßén qİmİm ßhén NeRDeİmM !! DaM qArSUyA qEjErqHeN ßıRaqTıIn o El ßhéNüMmm | |
|
$hMaRiq-qizH
Mesaj Sayısı : 652 Nerden : ÖLüYüм мezaRĐa ĐegıLiм , ĐίRίЧίм HaץaTTa ĐegıLίм Lakap : ShMaRıq Kayıt tarihi : 06/10/08
| Konu: Geri: pRomosYn bU nicqLer yORM YaSna bi nick bedawaa :D:D Çarş. 22 Ekim 2008 - 16:00 | |
| payLasımmm içinn saoL guseLLer.... | |
|
seRy-qaTiL.!
Mesaj Sayısı : 477 Yaş : 32 Nerden : ceHenNEmİN EN sıCaq kÖ$eSnDn x) Lakap : uqaLa x) x) Kayıt tarihi : 15/10/08
| Konu: Geri: pRomosYn bU nicqLer yORM YaSna bi nick bedawaa :D:D Çarş. 22 Ekim 2008 - 19:11 | |
| rica ederm Janm ! deWAM etCM ! | |
|
SeRseRy_CaDy*mM
Mesaj Sayısı : 463 Yaş : 32 Nerden : NapjanN GeLjenmyy xD Kayıt tarihi : 07/10/08
| Konu: Geri: pRomosYn bU nicqLer yORM YaSna bi nick bedawaa :D:D Çarş. 22 Ekim 2008 - 19:18 | |
| | |
|
seRy-qaTiL.!
| Konu: Geri: pRomosYn bU nicqLer yORM YaSna bi nick bedawaa :D:D Perş. 6 Kas. 2008 - 15:55 | |
| N.p............! | |
|