$hMaRiq-qizH
Mesaj Sayısı : 652 Nerden : ÖLüYüм мezaRĐa ĐegıLiм , ĐίRίЧίм HaץaTTa ĐegıLίм Lakap : ShMaRıq Kayıt tarihi : 06/10/08
| Konu: Slow Şarkıların PReNS'i Nezih - Sana Git Diyemem Albüm Şeklinde [Yenilendi] Paz 12 Ekim 2008 - 22:08 | |
| ELE İNAT
İlk değilsen bile canım son kalacaksın,
aldığım her nefes gibi içime dolacaksın,
belki benimle belki de bensiz kalıp ağlayacaksın,
ama gün gelecek sonsuza kadar yanımda kalacakasın,
yana yana canım sana geliyorum ,
herseyimle bak senin oluyorum,
aşığım adım gibi biliyorum,
ELE İNAT...ELE İNAT!!!
sonunu bile bile sana deli oldum ah!
içime sine sine kollarına geldim bak,
kıskanan olur sen onları bırak,
ELE İNAT....ELE İNAT!!!
DEĞMEZSİN AĞLAMAYA
Değmezsin ağlamaya bitip tükenmiş ömür Herseyimi harcadım uğruna çok aptalmış bu gönül Hayaller yazmıştım aşk buğulu gönül camlarına Ümitler yeşerttim aşk kokulu gönül baharlarına Azıcık sevseydin şükretseydin sevdamızın hatrına Değdimi yitirmeyi düşleri böyle bir hiç uğruna Gözüm kör olmuş aşkından yazık, Beni acıtsan da suçlamadın, Tek başına sevmek yetmiyormuş ama anladım...
YÜREĞİM AĞIR YARALI DERİNDEN
Nasıl bir yangın ki bu alevlerin bile canı yanıyor?? Nasıl bir yalan ki bu kelimeler kacacak yer arıyor?? Gel bunları olmamıs sayalım desemde bos hic inanma.. Gel günesi dogmamıs sayalım desemde yok, artık sen bana kanma..
Yüregim agır yaralı derinden.. Yanmaz artık istesemde yeniden!! Cok yaralar sardı kalbim amma bu yara kapanırmı bilemem..
SUSTUM AĞLAMIYORUM
Çok mu zor aşkım yeniden sevmek bu kadar mı zor sana çok Mu zor bir tanem yeniden beni sevdiğini söylemek ama Olmuyor anladım aşkımız göze geldi inanmadık ama elimde Olsa unutmaz mıydım seni çok şey mi istedim canımdan çok Sevdim seni umudum kalmıyor artık inandım elimde olsa Unutmaz mıydım seni hadi gel de bitsin acılar tükensin Umutsuz yalvarıyorum söz verdiğim gibi inanmasan bile Sustum ağlamıyorum
SANA GİT DİYEMEM
Git bırakıp uzaklara git Ardında yaşlı gözlere kıyıp git Git bırakıp uzaklara git İstesemde dön desemde hadi git
Git yalan sevdalarına Çaresiz yarınlarına.. Bu yürek buna da dayanır Alışırım gözyaşlarıma
Sana git diyemem, Ama kal demek gelmiyor içimden Son sözünü söyledin bana bırakıp giderken, Ahh gün gelir olurda pişman olup dönersen Ardından bakıp güleceğim.
AŞK SARHOŞLARI
ESKI SARKILARDAKI O ASK MASALLARI HAYALLERIMDE CANLANIYORLAR
HER BIRINDE AYRI BIR ASK AYRI BIR YALAN BANA SENI HATIRLATIYORLAR
SEVGISINI KAYBEDEN O ASK SARHOŞLARI YANLIZLIKLARA İÇİYORLAR
GÖZLERİNDE ASKLARIN O KANLI YAŞLARI AYRILIKLARA AĞLIYORLAR
DİNMİYORKİ GÖNLÜMÜN HAYKIRISLARI BİTMİYORKİ İÇİMDE SEVGİ YALVARIŞLARI
HERBİRİNDE AYRI BİR ASK KAYBOLUSLARI YASLI GÖNLÜME İŞLİYORLAR
ELVEDA
Vazgeçilmez değilsin Elbet unuturum seni İçimdeki yangının hesabını kim verecek Kaybolan yıllarımın hesabını kim verecek
eLVeDa...eLVeDa...
Bu sana son sözüm olur inan Yüreğimi alır çeker giderim Sensiz geçen kara gecelerin Acısını içimde hapsederim Yüreğime almıştım seni Düşlerime sarmıştım seni Sen istesende unutamazsın beni
eLVeDa...eLVeDa...
Git yalan sevdalarına Çaresiz yarınlarına.. Bu yürek buna da dayanır Alışırım gözyaşlarıma
Sana git diyemem, Ama kal demek gelmiyor içimden Son sözünü söyledin bana bırakıp giderken, Ahh gün gelir olurda pişman olup dönersen Ardından bakıp güleceğim. | |
|