| "SUS" diyor gönül yine... sus... sus... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
$hMaRiq-qizH
Mesaj Sayısı : 652 Nerden : ÖLüYüм мezaRĐa ĐegıLiм , ĐίRίЧίм HaץaTTa ĐegıLίм Lakap : ShMaRıq Kayıt tarihi : 06/10/08
| Konu: "SUS" diyor gönül yine... sus... sus... Cuma 10 Ekim 2008 - 18:57 | |
| Güçsüz dermansız kalıyorum.İçimdeki fırtına dinmek bilmiyor. Kelebeklerim ölüyor sanki birer birer... Çığlık çığlık haykırsam diyorum, döksem içimi... "SUS" diyor gönül...
Gözyaşıma karışıyor yağmur. Mis kokan toprak yerine artık hüzün kokusu bürüdü ortalığı... Sevgililer yürüyor önümde.Kıskanmam desem YALAN! Bağırıp çağırmak istiyorum neden benim sevdiğim yanımda değil? Neden adımlarım yapayalnız?Nedennn?Söyleyemiyorum... "SUS" diyor gönül...
Dostlar gelip geçiyor benden. Sıralamak istiyorum soruları ardı sıra. Beni gerçekten seviyor musun?Acı günümde de yanımda olurmusun? Karanlığıma güneş,umutsuzluğuma umut olur musun? Beni sever misin?Gerçekten sevebilir misin?.... Olmuyor düğümleniyor dilim... "SUS" diyor gönül...
Dünya... Yalan dünya... Genç yaşıma aldırmadan ne kadarda yorgun düşürdün ruhumu. Ah yalan dünya bıraksana beni,tutmasana karanlık kuytularında...
İçim "ÇIĞLIK" dışım "SUSKUN"
"SUS" diyor gönül yine... sus... sus... | |
|
| |
ChaTLaq $hyTaN
Mesaj Sayısı : 93 Nerden : $hyTaNLaRiN İcinDéN...! Kayıt tarihi : 17/10/08
| Konu: ........ Ofssss ofssss fıRtıNaM.... :( Çarş. 22 Ekim 2008 - 19:31 | |
| yhaa choq :s uzuntuLuYduu ama choq quseLdii NedeN Adımalrım YaLnızz neden..! beN yasaMıorumqı oLmusum | |
|
| |
$hMaRiq-qizH
Mesaj Sayısı : 652 Nerden : ÖLüYüм мezaRĐa ĐegıLiм , ĐίRίЧίм HaץaTTa ĐegıLίм Lakap : ShMaRıq Kayıt tarihi : 06/10/08
| Konu: FırTınan yoqq x( x( x( Perş. 23 Ekim 2008 - 16:06 | |
| shennn qenDı eLınLe yaradıyosunn demeKKi x( x( Güçsüz dermansız kalıyorum.İçimdeki fırtına dinmek bilmiyor Ah yalan dünya bıraksana beni,tutmasana karanlık kuytularında... | |
|
| |
ChaTLaq $hyTaN
| |
| |
$hMaRiq-qizH
| Konu: FırTıNa yoK oLdu x( x( C.tesi 25 Ekim 2008 - 11:07 | |
| eweD coOoK aCıMasızzz beLkı hayadıı böYLe ögrenmemize yRDIMCI oLuor | |
|
| |
ChaTLaq $hyTaN
| Konu: Geri: "SUS" diyor gönül yine... sus... sus... C.tesi 25 Ekim 2008 - 11:44 | |
| | |
|
| |
$hMaRiq-qizH
| Konu: Geri: "SUS" diyor gönül yine... sus... sus... C.tesi 25 Ekim 2008 - 17:16 | |
| baK ne guseL sözLer yazMaya basLamıssın bıLe | |
|
| |
ChaTLaq $hyTaN
| Konu: Geri: "SUS" diyor gönül yine... sus... sus... C.tesi 25 Ekim 2008 - 18:23 | |
| | |
|
| |
$hMaRiq-qizH
| Konu: Geri: "SUS" diyor gönül yine... sus... sus... C.tesi 25 Ekim 2008 - 18:30 | |
| | |
|
| |
ChaTLaq $hyTaN
| |
| |
$hMaRiq-qizH
| Konu: Geri: "SUS" diyor gönül yine... sus... sus... Salı 28 Ekim 2008 - 12:49 | |
| | |
|
| |
| "SUS" diyor gönül yine... sus... sus... | |
|